Fröknäcke är mitt favorit LCHF-bröd, så himla gott och dessutom enkelt att baka smiley

Fröknäcke:
1 dl solrosfrön
1 dl oskalade sesamfrön
½ dl hela linfrön
½ dl pumpafrön
1 msk psylliumfröskal
1 msk chiafrön
1 msk fiberhusk
½ tsk salt
½ dl eko kallpressad rapsolja
2½ dl kokande vatten
(Flingsalt)

Blanda de torra ingredienserna, rör ner oljan, tillsätt kokande vatten och rör ihop, låt stå och svälla några minuter, bred/kavla ut på bakplåtspapper, det ska bli så tunt som möjligt och täcka i stort sett en hel plåt, strö på lite flingsalt, grädda i 150 grader i 25 minuter, ta ut plåten och skär bröder i bitar, fortsätt grädda ytterligare 25 min. Ta ut plåten, lägg in brödet på galler i eftervärmen och låt torka. Klart