Ägg o bacon är en riktig LCHF-klassiker, själv äter jag det inte speciellt ofta, 2-3 ggr/år kanske. Det beror nog främst på att jag haft lite svårt att äta stekt mat på morgonen, det lockar helt enkelt inte. Sen föredrar jag så “rena” livsmedel som möjligt så jag försöker att inte äta processad mat för ofta men bacon är gott så nån gång ibland äter jag det, som idag t.ex. smiley
Så det blev 1 ägg, ½ pkt bacon och 20 gr gul paprika och lite smör att steka i.

För det mesta dricker jag en stor mugg Ingefäravatten på morgonen, jag skivar ner färsk ingefära i en mugg kokande matten och ofta har jag även en ekologisk citronskiva med, men inte idag. Dessutom tar jag lite kosttillskott på morgonen, det är oftast Multivitamin, Multimineral, D-vitamin, Omega3 och just nu även järn pga att jag nyss varit och lämnat blod och då får man en laddning med järntabletter för att bygga upp järndepåerna igen. På kvällen tar jag extra Magnesium, anledningen att jag tar det på kvällen är för att man helst inte ska ta det tillsammans med D-vitamin och för att Magnesium har en “avslappnande” effekt så man lättare kommer till ro när man ska sova smiley