Jag tycker om kyckling i alla dess former och idag blev det biffar på kycklingfärs, serverad med en god sallad med Chevre och Vitlöks-creme fraiche.

3 port

500 g kycklingfärs
1 ägg
1 tsk Pofiber
2-3 msk hackad persilja
2 msk hackad gräslök
salt, peppar, vitlökspulver, cayennepeppar

Rör ihop färsen med kryddor, ägg och pofiber, låt stå och “gotta till sig” en stund.
Gör under tiden salladen, jag använde isbergssallad, färsk bladspenat, gurka, tomat, rödlök och Chevreost.

Gör även Vitlöks-creme fraichen så den får dra en stund, blanda ner salt, peppar, cayennepeppar, örtsalt och vitlökspulver i creme fraiche.

Stek färsbiffarna i rikligt med smör genom att klicka ut smeten i stekpannan och platta till dem lite med en sked, stek gyllenbruna.